No Comments

Idag var vi hos en mäklare och skrev kontrakt!
Processen är igång och det känns väldigt skönt. Vi har valt en mäklare som vi båda kände att vi fick bra kontakt med, som är tydlig, trevlig och varit snabb med återkoppling och information.
Nu får vi hoppas att han är bra på att sälja hus också 🙂

Denna vecka och förra har vi haft målare hemma och vardagsrummet, trappen och hallen på övervåningen är så vita och fina! (nästan så fina att det känns lite småsurt att vi knappt kommer bo där, i allt det finfixade..)
Alla överdrag till soffan har tvättats under tiden, vi rensar, slänger och packar efter hand.
Det är nog ganska bra, mentalt sett, att gå igenom de här stegen. Packa ner kära fotografier, sälja en möbel man gillat men som har gjort sitt hos oss. Prata försäljningsstegen med mäklaren, planera in fotografering, boka in besiktning, och för varje dag faktiskt känna sig mer och mer redo.
Det är dags. Det blir bra.
Troligen blir det visning i början av maj.

image
Jack för en vecka sen när målningen drog igång. Vi har nu sovit borta några dagar, ska bli kul att komma hem och se det helt färdiga resultatet.

Hämtade också ut mitt nya pass hos polisen idag. En del saker är inte så stora, men ska ändå göras för att kunna bockas av.

Och samtidigt fortsätter ju allt det där som är vardagen. Just nu sitter jag till exempel, liksom ett antal gånger i veckan, vid bassängkanten i badhuset i Karlskoga.
Milo har just dykt i för kvällens träningspass, och det blir som en välbehövlig vila att bara sitta här i värmen och följa hans framfart medan den vita färgen torkar på väggarna därhemma.

image
Milo vid en simtävling i Grums tidigare i vinter. Han älskar verkligen sin simning! Till helgen är det dags igen, ny tävling.

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Gräsholmen

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.