No Comments

Små och stora äventyr. Båda varianterna är härliga, och nödvändiga (tycker jag)
I helgen kombinerade jag nostalgi med rolig familjeaktvitet i Degerfors Bowlinghall. I mina tonår var bowlinghallen min fritidsgård, jag hängde där JÄMT, framför allt för att ”alla andra” var där. Det var här jag tillbringade mina eftermiddagar och kvällar efter skolan, det var här jag blev galet tonårsförälskad – och det var även här som jag blev riktigt duktig på att spela bowling.
Att säga att takterna sitter i är verkligen att överdriva, i går gick det inte ens särskilt bra. Men vi hade roligt, och Milos och Jacks bowlingdebut blev verkligen lyckad!
Det kommer att bli fler gånger, många fler gånger!

Categories: Okategoriserade

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.