3 Comments

Så kom den då. Snön.
Jag tycker inte om höst. Jag tycker inte om regn. Jag tycker inte om kyla. Och jag tycker inte särskilt mycket om snö.
Det finns förmildrande omständigheter. Det finns en och annan vinterdag med solgnistrande vita fält och rimfrostade träd. Men framför allt innebär den här perioden på året i Sverige mörker, mörker och åter mörker.

Så jag gör det enda rätta. Jag bokar in tre nätter på ett alldeles superfint lyxhotell i Bangkok. Inte för att vi är en så särskilt lyxande familj i vanliga fall, men för att det liksom känns rätt. Det stora poolområdet, kanalen utanför, upplevelserna, staden…
Långt från snön. Långt från kylan.
Vi ses i vinter igen älskade Thailand, tack och lov.


Categories: Bangkok

About the Author

3 Replies to “Snö”

  1. Japp, där har jag varit. På Koh Samet har jag varit tre ggr och där är mitt tips att bo på den enda stranden på västra sidan, ao prao, alt uppe i norr där det ska finnas lite schyssta ställen. På stranden på västra sidan kan jag varmt rekommendera Le Vimarn Cottage. Det är det dyraste av de tre ställena som finns på den stranden, men helt underbart. De har ett systerställe som heter Ao prao resort som har lite bättre priser. Den här stranden är helt underbar, och det tar inte lång tid med songthaew över till andra sidan om man vill ha lite mer att göra. På västra sidan finns stranden Tubtim som är mysig.

    Koh chang är ju nice, och där är min favoritstrand Lonely beach. Men det man verligen ska satsa på där är de andra öarna, Koh Kooh, Koh Wai och Koh Mak. På Koh Mak finns det ganska mycket sandloppor på de olika sidorna beroende på när man åker, så kan vara värt att läsa på lite om det. Kram.

  2. Ja, så härligt ska det bli!! Vi kommer åka några veckor i februari och framför allt besöka östra sidan, Koh Samet och öarna närmare Kambodja. Visst har du varit där? Några tips..??
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.