2 Comments

IMG_8919
Roadtrip för mig = spontana upplevelser! Och en spontan grej som blev väldigt bra var vårt besök i förrgår på den dramatiserade visningen på Varbergs fästning.
När vi var uppe vid fästningen på kvällspromenad i söndags råkade vi se anslaget om visningarna, och nästa dag klockan 11 var vi på plats.
Det var verkligen bra! En timmes teater kombinerat med rundvandring vid fästningen, där en stor höjdpunkt var att få gå ner i de underjordiska gångarna/fängelsehålorna. Vi följde en story hela vägen runt, som innefattade såväl slottsherren som bondsoldaterna, knektarna och pigan i köket.
Milo och Jack var helt inne i historien och redan från början väldigt nöjda med att få besöka en riktig riddarborg, och jag är SÅ glad att vi gjorde detta!

PRIS: För vår familj, två vuxna och två barn, kostade det 280 kronor. Dyrt? Nja, man kan vända och vrida på det. Om jag jämför med en bio för oss alla fyra så tycker jag ju att detta definitivt gav oss mer. Det är en ambitiöst välgjord visning som var rolig att se, och killarna har pratat vidare om den under hela dagen.

Efter detta satte vi oss i bilen och satte fart mot Danmark. Här är vi nu, på Hummingens campingLolland, i en mysig stuga där vi har det alldeles bra. Vi återkommer!

IMG_8939

Milo och Jack är helt inne i berättelsen

IMG_8951

Och sen… mot Öresundsbron och över mot Danmark!

Categories: Sverige Varberg

About the Author

2 Replies to “Sommartips: Dramatiserad visning på Varbergs fästning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.