6 Comments

Flyttade igår natt alltså in på Jocs Boutique Hotel, Legian beach, för två nätter. Väldigt skönt att vi gjorde så med facit i hand, med tanke på den sena ankomsten till Bali. Snyggt hotell, hemsk gata/område utanför och fin strand – så kan man sammanfatta det lilla vi hunnit uppleva av Legian som ligger vid festtillhållet Kuta Beach.
Inget ställe jag skulle vilja återvända till för att semestra längre tid, nej, det har fyllt sin funktion tack vare närheten till flygplatsen och helt/rent/fint rum. Men det är sjukt mycket trafik på gatan genom Legian och ALLA ropar och vill ha en att köpa ALLT mellan himmel och jord. 
Men vi tog oss i alla fall till stranden, där det blåste väldigt mycket idag. (förstår att Kuta är ett surfarparadis) så det blev inget bad i havet (bara lite strandkantsplask). Istället råkade vi omedvetet få tillgång till pool när vi satte oss för att äta lunch på en beachlounge. Den tillhörde en surfarskola, som hade en träningspool, som vi fick nyttja tack vare att vi åt där. Så vi hängde där i ganska många timmar istället.
Milo och Jack blev superglada när surfskolsägaren kom och frågade om de ville låna en riktig surfbräda. Oj, vad de tränade!!! De fick också tips av surfskoleägaren om att ha böjda knän och armarna utåt för bättre balans. Och det gick riktigt bra tilslut, de fick applåder från både lärare och surfskoleelever som också hängde vid poolen.
En kul dag!
Imorgon drar vi vidare till vårt hus – Villa Beranda!! Drygt två timmars resa norrut, beläget nära Lovina Beach. Nu längtar vi dit!
 Grillad majskolv på stranden som mellanmål

(Ps: Ni vet väl att det går att se bilderna större! Klicka bara på en av dem och bläddra sen vidare bland bilderna 🙂

About the Author

6 Replies to “Surfdag på Bali”

 1. Hej på er ni verkar ha det underbart. Här hemma var det -3 grader inatt brr. Ett stort grattis på födeledagen Ida och njut av erat fina hus på Bali. En stor kram till er alla Katta o Janne

 2. Hej Jack o Milo!
  Har ni det skönt? Är det kul att surfa?
  Hälsningar Leia Hanna Leo och alla andra barn och fröknar på Skogsdungen

  1. Hej allihop!
   Tack för att ni skickade brev till oss! Vi blev jätteglada!
   Vi har det jättebra.
   Det var jättekul att surfa, det var inte så svårt för en tjej lärde oss att man kan böja på knäna och då kunde man hålla sig kvar längre på surfbrädan.

   Kram från Jack och Milo till alla på dagis!

 3. Älskade kutas shopping, men förstår att ni inte är shoppingsugna än. Finns en sjukt god pizzeria där, little italy:) ett annat tips är waterboom, ett helt makalöst fantastiskt badland!! Vi var där två ggr och barnen älskade de!! Rätt dyrt tyvärr men värt varenda krona:)
  Så kul o följa er resa kram Linda Wallgren

  1. Hej Linda!!!
   Tack för hälsningen 🙂
   Ja, det låter häftigt med vattenlandet… Vi har dock bestämt oss för att ligga lågt med för mycket aktiviteter för barnen på ett tag eftersom vi vill hitta en bra vardagslunk. Så vi hoppar över det, men tänker oss att Legoland i Malaysia skulle kunna bli en kul överraskning i mitten av resan 🙂
   kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.