1 Comment

barnen och pinks
En helg är över, och den fortsatte i samma något intensiva stil som resten av veckan.
Men det fanns ju något som bröt av – rejält!! Nämligen detta att vi, hela familjen tillsammans, upplevde The Pinks återförening live i Folkets hus i Degerfors!
Om någon läsare inte vet så kommer alltså Sveriges (typ) första pojkband The Pinks från samma lilla ort på jorden som jag, och nu framträdde dom för första gången sen 1995 tillsammans. Detta på en stödgala till förmån för UNHCR.
Här har jag skrivit en krönika om vad The Pinks har betytt för mig sen debutalbumet släpptes 1984, och idag fick jag se dem tillsammans med Milo och Jack – som också älskar låtarna – och det var stort och väldigt roligt!
På bilden är alltså killarna ihop med hela bandet anno 2016.

Utöver att vi alltså denna helg upplevde ”Spelar ingen roll”, ”Helena och jag”, ”Kom och håll kom och ta” och ”Vi är ett folk” live, så har vi också packat och röjt härhemma.
Imorgon drar målningen av vardagsrummet igång.
Jag sörjer i och för sig fotoväggen som satt här till alldeles nyligen,och vi har även tagit ner vår paljettbeströdda rosa indiska textilelefant som satt över en hel vägg…, men ja, jag förstår att eventuella spekulanter/husköpare kanske vill ha något annat… Så imorgon inleds jobbet med att få allt urtjusigt, vitt och fräscht.
FullSizeRender-2 copy

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Gräsholmen

About the Author

One Reply to “The Pinks, och lite annat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.