No Comments

IMG_1083
Mitt i all planering av olika slag så pågår ju även vardagslivet för oss.
Och idag var jag bjuden till Karlskoga tidning/Kuriren med anledning av krönikan jag skrev förra fredagen som nu har delats 32000 gånger.
Jack följde med mig, och vi blev bjudna på frukost och tårta, plus att jag fick berätta under fikat om reaktionerna jag fått (enormt mycket!!) och andra reflektioner kring det som hände. För mig, och oss alla, var det så totalt oväntat med denna spridning och de som har koll på webbsiffrorna berättade att den aktuella veckan var det stort all time high-rekord vad gäller besök på deras sajt.

Hur som helst – väldigt trevligt att bli bjuden dit, och roligt att vara tillbaka i lokalerna där allting började för mig. När jag gick på högstadiet började jag nämligen skriva för Karlskoga tidnings UNG-sidor, och under flera år skrev jag reportage, nöjesrecensioner och krönikor. Och då (början av 1990-talet) hade man ju ingen egen dator hemma utan jag sprang ju jämt omkring på tidningens redaktion där jag fick låna en dator på sporten.
FullSizeRender 2
Idag är jag jättetacksam för den tiden. Tack vare att de lät mig hållas och skriva, skriva, skriva så fick jag ju mer och mer erfarenhet, och dessutom arbetsprover. Vilket var jätteviktigt för min ansökan till min drömutbildning, Journalistlinjen på Södra Vätterbygdens folkhögskola.
Jag kom in där, säkert mycket tack vare mina arbetsprover och erfarenhet, och under utbildningen gjorde jag min långa praktik på Expressen – där jag sedan fick jobb och var anställd i nio år, och fortfarande frilansar en del åt.
Men allt började här, på Karlskoga tidning. Och tydligen verkar Jack intresserad av att ta vid – på bilden ovan har han lånat sportjournalisten Tomas Nilssons plats och känner in hur det är att jobba på tidning och skriva om det bästa som finns: sport.
En fin morgon!
IMG_1067

Framöver hoppas jag kunna skriva mer i nämnda tidning om vår resa också, såklart. En del roliga saker är på gång!

Categories: Okategoriserade

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.