1 Comment

Alla dagar på Koh Lanta har varit jättebra, men kvällarna när vi tog en tuktuk till Long Beach för att äta på Suza Hut känns ändå lite extra speciell. Både som en mysig utflykt och av mer nostalgiska skäl.

Första gången körde vi ner vid Sayang beach resort (där jag, Fatima och Elin bott en gång för längesen) och dit jag och Patrik återvände och bodde under samma resa som vi förlovade oss, och jag var gravid med Milo.
På vår förlovningskväll åt vi just på Suza Hut, och hit älskar vi att återvända någon gång under våra Koh Lanta-vistelser. Och förstås även denna gång!

Solnedgång, favoritförrätten ”Mixed appetizers” och indisk mat med naanbröd. Och obligatoriskt häng i den röda skinnsoffan vid stranden efter maten.

Vi återvände även vår sista Koh Lantakväll, som var igår, för en repris! Då skickade vi även upp två rislampor till farfar Lars i himlen – så vackert!

28 januari är det sex år sen vi förlovade oss på Koh Rok utanför Koh Lanta, och firade på kvällen på kära Long Beach och Suza Hut
Farfar, vi saknar dig!

About the Author

One Reply to “Tillbaka på Long Beach”

  1. He asked me how long I have been on it, and when I told him that I have had 3 years now on either Tamoxifen or Femara he screwed up his face and said that they were truly horrible meds and that he could not wait for me to get to the five year point and have freedom cheap cialis no prescription

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.