1 Comment
 

Men Åh vilken bra dag vi hade tillsammans med Jenny och Thao!
Vi lärde känna Jenny när vi hyrde en lägenhet i hennes familjs hus i Hoi An för några veckor sen (läs mer här), och eftersom Jenny jobbar i Ho Chi Minh city så hörde vi av oss i och med att vi skulle hit.

Vi tog flyget hit i förrgår kväll och checkade in på ett hotell i centrala stan. Igår morse mötte vi Jenny och hennes flickvän Thao vid stans botaniska trädgård/zoo, och det var riktigt kul att ses igen!
Hade en bra förmiddag, kollade på djur och satt länge och fikade i gräset då Jenny och Thao också skrev i Milos och Jacks minnesböcker (där vi samlar alla möjliga minnen från resan), och sen tog de med oss till Binh Quoi – en väldigt speciell restaurang vid en konstgjord liten sjö/damm med fiskar i, där ”ät-hyddorna” och omgivningarna var uppbyggda på traditionellt vietnamesiskt vis.
Ett ställe vi aldrig någonsin skulle ha hamnat på utan dem. Inte en skylt var på engelska, menyn var helt vietnamesisk och ingenting ute längs gatan berättade om detta häftiga ställe som gömde sig en bit innanför.

Jenny och Thao beställde in en typisk vietnamesisk måltid, som en familj brukar dela på på restaurang. Det var fisk, bananblomssallad, grillad kyckling, olika såser, ris i små bamburör, grönsaker från en viss provins i norr med krabbsås till, med mera.
Vi åt och åt och åt.

Maten tog långt ifrån slut, och Jenny och Thao tyckte ändå att vi hade beställt in ganska lite i förhållande till hur de vietnamesiska familjerna brukar äta när de är ute på restaurang…
Till detta diverse drycker. (vi insisterade på att ta notan efter middagen – den hamnade på runt 340 kronor…)

Under tiden fick vi också möjlighet att fiska i sjön, och Milo och Jack tog såklart tillfället i akt! Fyra fiskar blev det totalt!

Saigon zoo

Jenny med killarna vid restaurangställets egen sjö

Härliga Jenny!
Phototime!
Jack fick fisk!!!

About the Author

One Reply to “Underbar dag med nyvunna vänner!”

  1. Chromosomal separation in anaphase was marked by anti H3pS10 immunofluorescence red, and the orientation of the corresponding tubules was determined after marking by anti aquaporin 2 A and B; green or EGFP Cre reporter activity C; green how to take clomid to get pregnant Terry uabdeUnLMmoLKqldUQV 5 29 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.