1 Comment
 
Vi hade lyckan att få följa med vår familj/släkt till vackra Georgioupolis på Kreta!
Hit rekommenderar jag verkligen er alla att resa med barn, det är långgrunt precis utanför strandpromenaden (Corissia Princess) med omnejd, och en mysig liten stad där det är enkelt att hitta och finns härliga små tavernor att äta på.

 Här är min fina fina familj, när vi hade ett litet party för favoritkusinen/gudmor/bästa tjejkompisen Sofia, och det hölls på vår balkong. Milo hade valt alla papperstallrikar och muggar – allt för att Sofia skulle få det så festligt som möjligt!

 Morbror Erik är såklart bland det bästa man kan ha i sitt liv (och har man dessutom köpt nya solglasögon samma kväll, som man har valt helt själv. Ja, då är nog livet ganska komplett)

Min familj är stor och härlig. Här är min ”ursprungsfamilj”. Min mamma, min pappa, min bror och jag. OJ, vad jag älskar dessa människor!
Bild på oss från Kreta.

Milo och Jack rider på fantastiskt fina hästar, i ett fantastiskt vackert landskap!

Tre kusiner rider på stranden. Alltså – denna galopp, på denna vackra strand, med härliga Sofia och Erik – Ja, den slår väldigt mycket annat! TACK för upplevelsen!!

Vi rider på hästar från Zoraidas 
Jag rekommenderar verkligen en ridtur med deras professionella guider! Barn är också välkomna! Ridturer ges på alla nivåer. Stallet ligger idylliskt på Kretas landsbygd.

Återigen, TACK för allt som ni gav oss!


Jag kommer att uppdatera med fler inlägg från Kreta inom den närmaste tiden, bland annat om ett besök vid häftiga Kournas Lake!

Categories: Grekland Kreta

About the Author

One Reply to “Vackra Kreta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.