6 Comments

Jag tänkte starta en ny kategori här på bloggen, med ett namn som jag lånar av en bekant som jag lärde känna under en Thailandsresa för några år sen. Hon och hennes man hade ett så bra uttryck: ”Vård av förälder” eller helt enkelt ”VAF”, vilket innebar att de reste iväg själva på någon egen tripp. Det behövde varken vara långt eller länge men någon natt eller två på egen hand.
För att vårda kärleken.
Jag och Patrik har faktiskt varit ganska bra på detta genom åren, och dragit iväg på små egna turer. Det har varit helt toppen!

Ett ställe som vi verkligen gillade var Vann Spa utanför Lysekil. Det är några år sen vi var där men det som verkligen föll oss i smaken var att det var mycket vatten där! Flera olika pooler, snyggt ljussatt och inrett, panoramabastu med otrolig utsikt över fjorden utanför… Ja, vi trivdes och jag brukar ibland längta tillbaka!

Bild från Vann
 
Pris för en natt just nu, två personer i dubbelrum inkl entre till spa:et: 1790 kr

About the Author

6 Replies to “VAF: Vann Spa”

  1. Haha 🙂 Nu lever jag inte alls som jag lär, men jag längtar faktiskt inte alls efter VAF just nu, bara MAKTMHF (massor av kvalitetstid med hela familjen:-) Vaffandet får helt enkelt vänta
    Kramkram

  2. Jag kanske borde göra en VAGF och komma till Thailand och hälsa på redan den här vändan och köra lite VAB så att ni får lite VAF?

    Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.