6 Comments

grasholmen
Igår kväll hade vi vår familje-avskedskväll här hemma. För mig känns det viktigt – lika mycket för min egen som för barnens skull – att vi får ett bra avslut här, och fyller på med fler fina minnen.
Vi tog bilder under kvällen som kommer att ingå i fotoböcker om åren i Gräsholmen som barnen ska få.

IMG_9116

Patrik fixade vattenmelonshake som serverades ur den urgröpta melonen, och förrätten åt vi ute i trädgården.
Vi pratade om minnen från huset. Det är lite speciellt eftersom Patrik och jag bara hade bott i Gräsholmen i tre dagar när vi fick veta att vi väntade vårt första barn. Så Milo har ju liksom varit med hela tiden. Och Jack kom kort därefter, det skiljer bara ett år och nio månader mellan dem.

IMG_9111

Så hela deras barndom har ju varit här.

avskedsfest

Till varmrätt blev det vitlökskryddad lammstek, färsk sparris, kantareller, färska champinjoner, klyftpotatis, sallad och ädelostsås.

IMG_9159

Och till dessert blev det prinsesstårta.

cake

avskedsfesten

Det lite större flyttlasset går på lördag, så veckans kvällar kommer delvis användas till att packa ner det sista. Det är inte jättemycket kvar, men några ytterligare kartonger återstår.

IMG_9140

Vi går fortfarande igenom lite olika faser alla fyra när det gäller avskedet från huset, som jag ju också skrivit om förut. Det kommer en del tårar då och då, och barnen kan plötsligt dela med sig av diverse olika minnen från åren som gått. Så det märks att tankarna finns där.
Ändå känner vi oss glada, också, allihop. Det känns jättebra med de som ska flytta in här, de tycker mycket om vårat ställe och jag vet att Gräsholmen kommer fortsätta vara en speciell plats som kommer ge mycket glädje.
Beslutet att sälja känns fortfarande alldeles rätt. Och som jag säger till barnen så är det ju bra att vi är ledsna ibland, för det betyder ju att vi har haft det bra här.
Att Jorden runt-resan närmar sig gör ju också att vi alla fyra känner så mycket förväntan kring det som ligger framför, vilket nog ”förtar” lite av ledsamheten.

milo och jack

Categories: Gräsholmen

Tags:

About the Author

6 Replies to “Vår avskedsfest för Gräsholmen”

  1. Заказать сплит-систему – только у нас вы найдете низкие цены. Быстрей всего сделать заказ на купить кондиционер можно только у нас!
    [url=https://kondicioner-th.ru]кондиционер купить[/url]
    кондиционер моноблок настенный – [url=]http://kondicioner-th.ru/[/url]
    [url=http://hashiriya.jp/url.cgi?http://kondicioner-th.ru]http://www.google.ro/url?q=http://kondicioner-th.ru%5B/url%5D

    [url=https://bk8aff2u.com/hello-world/#comment-5798]Купить новый кондиционер – при выборе кондиционера стоит учитывать мощность, тип, уровень шума, наличие дополнительных функций, бренд и цену.[/url] ab80a7c

  2. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.