4 Comments

Vi flyttade in på Moni Hostel i Little India i tisdags. Sen dess har dagarna varit fullspäckade, intensiva och roliga!
Jag undrar hur långt vi har gått de har dagarna, det är ett antal mil, helt klart. Tusen guldstjärnor till Milo som går och går och går, och aldrig klagar! Så otroligt duktig. (var tvungen att inleda med det, eftersom hans ork och energi varit en förutsättning för att vi skulle kunna se och uppleva så mycket som vi har gjort de här dagarna. Tack Milo!)

Är jätteglada att vi valde att bo just i Little India, ett härligt område med massa restauranger, flera vackra hinduiska tempel, pittoreska hus, färgglada lampor och liv & rörelse. Och GOD mat!

En eftermiddag besökte vi Singapore Botanic Garden. Höjdpunkten var helt klart National Orchid Garden. Jag ÄLSKAR verkligen orkidéer, och ja, då var ju detta ett riktigt paradis. Världens största samling av tropiska orkidéer. Så himla fint! Även barnen gillade det, så fint gjort med små gångar som snirklade sig runt och olika trädgårdsdelar som delades av på olika sätt. Även ett kallt hus av glas, där man gick in som i en tropisk miljö med vattenfall och sällsynta orkidéesorter. Ja, det fanns jättemycket att se – jag tyckte verkligen om det!

Foto: Milo

Det fanns även en barnens egen park i Botanic Garden, med både vanliga lekparksgrejer (rutchkanor mm) och mer naturrelaterade saker. Vi hade en finfin eftermiddag här!

About the Author

4 Replies to “Vi hänger i Singapore 1 – Botaniska trädgården, Little India mm”

  1. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make thiswebsite yourself or did you hire someone to doit for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got thisfrom. thanks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.